Afegir JoEscric.com a la llista de favorits Mapa del web Contacta amb JoEscric
Usuari Contrasenya
Registrar-me ara

Si estau interessats en llegir una de les obres ofertes a la nostra pàgina, només heu de dur a terme aquestes passes:

• Enregistrau-vos com a usuari al nostre portal JoEscric.com. A més de la gratuïtat de la subscripció, us asseguram la confidencialitat quant a les dades que ens enviareu, així com la privadesa en les nostres gestions: nosaltres no donarem ni vendrem cap de les vostres dades a empreses alienes a la nostra, només els utilitzarem perquè cada vegada que entreu en el nostre portal us poguem atendre de manera personalitzada.

• Escolliu l’obra que desitjau llegir i pitjau la tecla de lectura que us apareixerà a la pantalla quan escolliu l’obra literària. S’obrirà una finestra on podreu escollir entre diverses opcions, entre les que, per dur a terme la lectura del text, es troben Obrir i Guardar (totes dues opcions son vàlides per al fi que es pretén). L’obra començarà a descarregar-se.

Per tal de millorar la celeritat de la descàrrega de l’obra, a JoEscric.com, comprimim les obres mitjançant els compressors més populars del mercat, a més de gratuïts. Si no coneix cap d’aquests programes o el que té no permet descomprimir l’obra, feu servir un dels dos productes descarregables des dels botons que els oferim (hi ha les versions tant per Windows com per Mac), just davall de cada obra publicada en el nostre portal.

• Quan s’hagi descarregat l’obra, mitjançant del descompressor, arrossegau-la amb el vostre ratolí cap a l’escriptori i podreu començar a gaudir de la lectura de l’obra escollida.

Si tampoc teniu el programa de lectura, Microsoft Reader 2.0, no us preocupeu perquè també podeu descarregar-ho en el nostre portal (també hi ha aquesta opció davall de cada obra publicada a JoEscric.com o, una vegada pitjada la tecla Llegir obra, hi haurà la possibilitat de descarregar l’esmentat programa).

Si sorgeix qualsevol tipus de problema o teniu dubtes sobre com publicar la vostra obra a JoEscric.com, podeu enviar-nos un missatge de correu electrònic a la següent direcció: joescric@joescric.com.

Gràcies per llegir.

Qui som?

Col·laboradors JoEscric.com