Afegir JoEscric.com a la llista de favorits Mapa del web Contacta amb JoEscric
Usuari Contrasenya
Registrar-me ara

Si voleu veure la vostra obra publicada a JoEscric.com, seguiu les passes següents:

• 1. Enregistrau-vos de manera gratuita al portal. Us asseguram la confidencialitat de les dades, segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades

• 2. Un cop enregistrats, entrau a la pàgina amb el vostre nom d'usuari i la vostra contrasenya, clicau a 'publicar una obra' y seguiu les passes que s'hi indiquen.

• 3. Una vegada introduïdes les dades de la vostra obra, feu clic a 'examinar' y seleccioneu un arxiu des del vostre ordinador. Us sol·licitam que adjunteu documents en l’extensió .DOC, .RTF o .TXT amb les següents característiques:

• Tipografia de lletra: Arial, mida 11
    • Interlineat: 1,5
    • Marges laterals de 3cm i superior i inferior de 2,5cm

• 4. Feu clic a 'finalitzar' i espereu uns segons perquè finalitzi el procés.

Un cop s'hagin comprovat les vostres dades, el departament d'edició de JoEscric.com procedirŕ a maquetar la vostra obra tan aviat com sigui possible.

Haurà d’indentificar-se com usuari per a poder publicar una obra

Entrar al meu compte d´usuari

Qui som?

Col·laboradors JoEscric.com