Afegir JoEscric.com a la llista de favorits Mapa del web Contacta amb JoEscric
Usuari Contrasenya
Registrar-me ara

Marta Pérez Sierra, autora de JoEscric.com, presenta I demà l´atzar


Marta Pérez, autora del nostre portal JoEscric.com, ha presentat la seva nova obra, I demà l´atzar.

El llibre, que ha estat editat per Setzevents, va ser presentat dia 19 de novembre a Barcelona (Llibreria Bertrando), dia 27 a Cardedeu (Llibreria el Pla de la Calma) i dia 3 de desembre a Girona (Llibreria 22).

L´escriptora (Barcelona, 1957) és l´autora de Sexe Mòbil Singular SMS: 50 poemes per enviar per mòbil, un curiós llibre de micropoemes amorosos que va publicar fa uns anys a l´editorial Viena.

En aquesta ocasió ha escrit set relats curts units por un element comú: l´atzar. I demà l´altzar recull històries de set protagonistes que el destí ha nuat dins el pensament d´unes mans al teclat.

L´obra és presentada "com si en les nits de l´escriptora hi lluïssin set llunes. No podria dir-te si la Camèlia és ben bé morta, ni si del cert la Júlia té peus d´ànec o si l´Abril és feta d´aigua fresca, però sí que puc assegurar-te que per a la Beth la vida segueix i flueix. La vida, feta de records i de somnis, d´aigua i de sal. La vida, que ens sorprèn tot actuant pel seu compte, que interactua en els nostres dies i ens regala situacions inversemblants, engrescadores, coincidents. Sempre profitoses per a aprendre".

Aquí podeu trobar més informació del llibre i de la seva autora.

Cercador de notícies

Text a cercar

Cercar entre dues dates


exclamacióNo se ha encontrado ninguna noticia correspondiente a la consultaexclamació
 

Qui som?

Col·laboradors JoEscric.com