Afegir JoEscric.com a la llista de favorits Mapa del web Contacta amb JoEscric
Usuari Contrasenya
Registrar-me ara

Ramon-Bernat Mestres ens presenta El teatre de la mort


L´autor de JoEscric.com, Ramon-Bernat Mestres, ens ha convidat a la presentació de la seva novel·la El teatre de la mort. Aquesta novel·la, publicada per l´Editorial Setzevents, serà presentada dia 15 de gener al SAM-CAFÈ, Rambla Sant Francesc, 25 1er, a les 22,30h.

"Tots portem a dins un psicòpata adormit", diu l´autor. "En aquesta nova aventura del perdiguer del Penedès, en Quico Cabestany, ens endinsem en un món sòrdid on les amistats a vegades et juguen males passades. Psicòpates, amor, odi, venjança, mort... Aquests són els punts fonamentals d´aquesta singular trama, pròpia del gènere negre, que no deixarà indiferent al lector. Es tracta d´una novel·la diferent, surrealista i delirant, no apte per a cardíacs".

Ramon-bernat Mestres, novel·lista i dramaturg, va néixer a Vilafranca del Penedès a l´any 1960. Després de dues dècades immers en el mon de la pintura i el disseny gràfic, abandona aquestes disciplines per escriure de ple. Fins avui ha publicat les següents obres: Crim a l´espirall (Lletres i imagos, 2004), El color de la mort (Lletres i imagos, 2005), Tarantel·la (Lletres i Imagos, 2007), Black-Rot (Abadia Editors, 2006), Beretta 9 mil·límetres (Abadia Editors, 2008).

Per a més informació del autor podeu visitar el seu web.JoEscric.com

Notícies relacionades

Cercador de notícies

Text a cercar

Cercar entre dues dates


exclamacióNo se ha encontrado ninguna noticia correspondiente a la consultaexclamació
 

Qui som?

Col·laboradors JoEscric.com