Afegir JoEscric.com a la llista de favorits Mapa del web Contacta amb JoEscric
Usuari Contrasenya
Registrar-me ara

Jordi Pijoan-López, autor de JoEscric.com, publica Mitja dotzena d´ous


Després de dues novel·les Tu no m´estimes i l´exitosa Sang Culé, ara tocava que Jordi Pijoan-López fes un recull de contes, o cròniques: Mitja dotzena d´ous. Dos dels contes que s´hi inclouen van ser prèviament publicats al nostre portal: Ni que la mort ens separi i La mar que ens sotja, aquest darrer ha estat revisat i se li va canviar el títol original.Sinopsi de contracoberta:

Mitja dotzena d´ous. Rera aquest títol tan aparentment domèstic s´assalta una de les eternes qüestions de la història de la filosofia i de les creences: l´ànima. Partint de la simbologia, o metàfora, recurrent en diverses cultures d´identificar l´ànima amb l´ou o la seva forma, l´autor ens explica sis històries -més o menys llargues, més o menys curtes- que constitueixen una casuística del tema, dedicada tant a amants del gènere fantàstic com a aquells qui creuen en la vida del Més Enllà -sense especificar més enllà d´on.

Un nen hereu d´una nissaga de curanderos i vidents, un sogre amb una vitalitat extrema, un humà que visita el zoo -o si hom s´ho estima més, un mico que visita la jungla humana-, un oficinista que se li passen els anys, un escriptor que ho vendria tot per l´èxit i un pescador tocat per la tramuntana; aquests són la mitja dotzena de personatges que protagonitzen sis cròniques paranormals, fantàstiques per als descreguts.

Prologada per l´eminent Dr. Georges P.J. Redcliff, professor de Psicologia de la Gnosi a la Universitat de Pennsilvanià, l´obra és una aportació a un tema mil·lenari que ha sobrepassat folgadament les portes del segle XXI.

Notícies relacionades

Cercador de notícies

Text a cercar

Cercar entre dues dates


exclamacióNo se ha encontrado ninguna noticia correspondiente a la consultaexclamació
 

Qui som?

Col·laboradors JoEscric.com