Afegir JoEscric.com a la llista de favorits Mapa del web Contacta amb JoEscric
Usuari Contrasenya
Registrar-me ara

Joan Rebagliato i Nadal, autor de la nostra web, ha guanyat un altre premi


El guanyador del Premi de Novel·la 2006 de JoEscric.com, Joan Rebagliato ens ha tornat a sorprendre amb l´obtenció d´un nou premi.

Aquesta vegada ha estat el XXIII Premi Literari Vila d´Ascó, amb la seva nova novel·la Embarcats.

Ens trobem amb una novel·la coral que utilitza la reflexió, la fantasia, l´amor, la poesia i l´humor per descriure un petit món d´històries i personatges que s´encreuen i tornen a coincidir al cap del temps, com si es topessin per la coberta d´una mateixa barca. A partir del naufragi inicial d´una barca amb quatre persones a bord, les històries i els personatges es multipliquen: des de l´Enriqueta que dóna nom a la barca que s´enfonsa fins al carnisser que de jove havia viscut en una comuna vegetariana a la vall de Núria, passant pels fantasmes del cementiri que els dissabtes fan bugada de sudaris i es demanen si continuaran existint quan desapareguin com a fantasmes. O les històries de la noia que no menja perquè vol trobar-se amb el promès mort i del vell que es disfressa de gallina per pujar desapercebut al pis de la veïna fogosa. I tantes d´altres.

Des d´Edició JoEscric volen donar l´enhorabona al nostre autor que ja ens va conquistar amb la seva obra Amb La pell estripada.JoEscric.com

Notícies relacionades

Cercador de notícies

Text a cercar

Cercar entre dues dates


exclamacióNo se ha encontrado ninguna noticia correspondiente a la consultaexclamació
 

Qui som?

Col·laboradors JoEscric.com