Afegir JoEscric.com a la llista de favorits Mapa del web Contacta amb JoEscric
Usuari Contrasenya
Registrar-me ara

Capítol 1

Veure tots els capítols
Següent capítol

1.- Presentació.

CAP A LA RECERCA DE LA VERITAT: EL VERTADER ORIGEN DE CRISTÒFOR COLOM.

Tot seguit, els hi oferim la resolució d'un dels enigmes més grans de la història de l'home: la procedència de Cristòfor Colom.


Fent cas dels postulats que presenta l' Associació Cultural Cristòfor Colom , volem fer arribar a totes les llars el vertader coneixement de la vida i de l'origen de l'home que va descobrir Amèrica mitjançant la gran varietat de proves irrefutables sobre les que l'Associació es fonamenta per difondre la seva tesi.


A més, des de JoEscric.com , volem fer una crida a qui pertoqui per trobar un mitjà de finançament de manera que es pugui posar en funcionament la prova científica que ens traurà de tots els dubtes: ja es tenen totes les proves d'ADN del Príncep de Viana, suposat pare de Cristòfor Colom; per tant només falta investigar on està enterrat exactament Colom i fer-li les proves.


D'altra banda, l' Associació Cultural Cristòfor Colom edita semestralment el Butlletí Informatiu Cultural , document que reben les universitats, biblioteques, acadèmies d'història i centres culturals d'Amèrica i Espanya. L'esmentada associacióté com a objectiu impulsar les investigacions amb la finalitat de demostrar el vertader origen del Descobridor d'Amèrica.


Per tant, en successives publicacions, informarem de tota una sèrie de proves que permetran demostrar la procedència i falsedat de tots els documents que els defensors de la tesi genovesa presenten, amb l'objectiu de demostrar que els genovesos Cristófero Colonne o Cristóforo Colombo són la mateixa persona que el vertader Descobridor d'Amèrica, el noble Cristòfor Colom, fill de don Carlos, Príncep de Viana (germà del rei Ferran el Catòlic), i de la mallorquina Margarida Colom.


A més, per a major informació, el Secretari de l' Associació Cultural Cristòfor Colom , el senyo Gabriel Verd Martorell, que ha dedicat el seu temps a la questió colombina, té dos llibres publicats:

Cristóbal Colón era noble y de sangre real , la més documentada i sòlida refutació que de la tesi genovesa s'hagi presentat mai.
Preu: 22€ .

Cristóbal Colón y la revelación del enigma, amb pròleg de Baltasar Porcel ("Colom pogué ser el que Gabriel Verd imagina").
Preu: 25€


Si teniu qualque dubte o voleu fer alguna consulta sobre el tema o comanda, us podeu dirigir a la següent direcció postal:

Apartat de Correus 8022
07008 Palma de Mallorca
Illes Balears (Espanya)
Telèfon: 971278259
Fax: 871937599


També ens podeu enviar un missatge de correu electrònic amb els seus suggeriments a la següent direcció:

cristoforcolom@joescric.com


Següent capítol

Qui som?

Col·laboradors JoEscric.com